Directieleden Transdev stappen op

Directieleden Transdev stappen op

door in rubriek artikel, railsector
Reacties uitgeschakeld voor Directieleden Transdev stappen op

Bart Schmeink en Eric van Eijndhoven nemen begin 2019 afscheid van Transdev Nederland. Het moederbedrijf van Connexxion en Hermes is nog op zoek naar geschikte opvolging.

Schmeink en Van Eijndhoven werden in 2014 aangesteld. Er werden toen doelen vastgesteld, waarvan er volgens Transdev-woordvoerder Gjalt Rameijer veel zijn gerealiseerd.

Zo heeft het bedrijf belangrijke concessies binnengehaald die nog jaren meekunnen en een aantal belangrijke innovaties gerealiseerd, zoals de elektrische busvloot in Amstelland-Meerlanden, stelt Schmeink in een persbericht.

Ontzettend jammer
“Wij vinden dat ontzettend jammer, we hebben veel aan ze te danken”, laat Rameijer weten. “Voor hen is het een logisch moment om ruimte te maken voor anderen om de verdere operationele doorontwikkeling te realiseren.”

De heren hebben op hetzelfde moment laten weten dat ze gaan vertrekken. Wanneer precies is nog niet bekend, maar het zal begin 2019 zijn. “Ze nemen de tijd om na te denken over een mooie en logische volgende stap in hun carrière”, aldus Rameijer.

Opvolgers
Transdev gaat in de tussentijd ‘zo snel mogelijk’ op zoek naar geschikte opvolgers. “De Raad van Commissarissen gaat zich hier samen met Transdev over buigen.”

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook